KONEC PŘÍSNÉ FÁZE, JSEM ZAS MLADICE

Dva a půl měsíce makačky a dneska sladká sklizeň! Že ale omládnu až takhle, to jsem teda fakt nečekala! Dnes, v 78. den svého metabolického jídelníčku jsem své tělo opět svěřila té báječně chytré váze k bioimpendační analýze. (To děsný slovo mi samozřejmě automaticky uvízlo v paměti. Na rozdíl třeba od informace, že mám dneska odevzdat report klientovi. Klasika.) A metabolický věk, který mi ta váha, holka šikovná, vyplivla ve výsledcích, je opravdu – nebojím se toho slova – omračující.

Na to číslo se tak krásně kouká. Metabolizuju jako mladice. 32!

Prostě jsem si za 2 a půl měsíce omládla o 21 let. Je to fakt fofr, v průměru víc než 3 měsíce denně! „Tak hlavně že ti není pod 15,“ oddychl si Švihák. „Ale další děti už doufám chtít nebudeš?“ To nebudu. Ale asi by měl taky odhodit nějakej ten roček, nebo mi nebude stačit, stařík.

Každopádně všechny parametry bioimpendační analýzy (když už to slovo umim, tak ho musím prodat, že) jsou pěkně na svých místech, tělo si lebedí, propustilo ze svého vlastnictví přebytečných 10 kg a scvrklo se o 12 cm v pase. A to se prostě musí oslavit!

Takže tahle dvojka vínka už není fata morgána, ani snění ani jiná habaďúra! Je úplně opravdická a MŮŽE do mě. Po více než dvou a půl měsících na suchu (přesněji v intenzivní zálivce vodou) znovu svlažuju svůj jazýček ve víně! Odměna!

A taky to všechno znamená, že dneska mávám přísné fázi! Papa! Přecházím do fáze přechodové. Prostě v MB je možné cokoli, i přechod ve 32 letech… Přibyly mi některé nové potraviny. Postupně začínám zvyšovat porce. A taky, pozor! Smím hřešit. Co smím? Dokonce musím! Třeba to dnešní vínko. Nebo semtam čokoládu či snad malý dortík. Jojojo, samé krásné zprávy!

PS1: Švihák si sice oddychl, že nejsem pod zákonem a můžu tak hřešit nejen v jídle. Ale ono na něj brzy dolehne něco jiného. Blíží se nám totiž konečné zúčtování našich rozličných kondičních programů. To si tedy povíme, kdo z koho! Můžu už teď říct, že švihácký program vykazuje určité trhlinky. Jak velké, se dozvíme už brzy… Nemůžu se dočkat!

PS2: Vínko jsem čichala a převalovala na jazyku jak z učebnice someliéra. Chutnalo božsky. Nezmákla jsem ale ani celou skleničku. I tak dost kvituju, že jsem si většinu textu napsala už odpoledne, teď se mi zdají všechna písmenka tak trochu pobodná. Jak málo stačí…

PS3: Měla bych takovej zlepšovák. Možná by se metabolický věk mohl psát do občanky. Třeba i klidně místo data narození. Po dnešku jsem úplně přesvědčená, že by občance ta kolonka vyloženě slušela!
Na zdraví!

Dny 75 – 78

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *