OZDRAVNÉ SETKÁNÍ, POPELKA A ČTENÁŘOVO ZKLAMÁNÍ

Den 36-37, takypřísná fáze

Včera jsem byla na terapii! Některé věci dobře víme, ale stejně, když je někdo v příhodný moment zformuluje, plácneme se do čela a řekneme si: No jo, vlastně! Přesně takový AHA-moment jsem měla, když Simona Babčáková před časem na svojí přednášce mluvila o tom, že niterný pokec s blízkými kamarádkami, kterým říká „nejnejky“, je pro naše duše zatraceně terapeutický. Takže jsem včera měla léčebnou kůru. Sice jsme skončily už téměř s večerníčkem, ale prostě takový procedury beru! A svoje nejnejky mám fakt ráda.

I přesto že jsou všechny děsně vyzáblý.

Tak jo. Zase fazole. Další díl nekonečného seriálu. V obchodě neměli v konzervě bílé fazole, jen směs. Jenže já prostě červenou variantu těchhle mrch nemám ve svém MB plánu. A cizrnu už vůbec ne. Takže jsem doma přebírala! Jak Popelka. Nebo spíš Popelka po 25 letech. A holoubci ku pomoci nikde.

Já snad v minulém životě musela být škůdce luštěnin.

Denní menu – den 36

Motivační tabulku za první měsíc už mám celou polepenou pochvalnými samolepkami. Rozjela jsem tabulku pro druhý měsíc. A můžu zkonstatovat, že mám za tu dobu i pohublou tvář. Tu levou. Doufám, že nejpozději na konci další motivační tabulky se podobně zachová i ta druhá. Zatím to vypadá tak nějak nesymetricky.

PS. Na fotce z terapeutického sezení jsem pořád nejkulatější, přísná fáze bude muset ještě nějakou dobu pokračovat.

Mascarpone s jahodami dle jídelního lístku, MB desert – samotné jahody a to, co z toho zbylo…

PS2. Zdravím také muže. Na FB stránce mám minimálně 3 kusy. Dva to měli povinný, když spolu s nejbližší rodinou zvedali počet příznivců stránky z nuly na deset. Manžel a švagr. A pak jsem na FB zaznamenala ještě dvě mužská jména. Pod jednou mužskou identitou se ovšem trochu nečekaně skrývá žena. No a ten druhý, to je fakt záhada. Nicméně odhaduju, že to bude podobný případ jako pan Marek. Ten jakousi shodou okolností zabloudil sem na web a pak mi napsal k příspěvku s názvem HUBNOU MI KOZY komentář tohoto znění: „Strašně nerad čtu, preferuju obrázky, jsem obchodník, tady jsem rozklikl, jestli tu nebude fotodokumentace nějak vázaná na název a nic.“ Bohužel no. To musí trochu jinam.

PS3. Tý jo, ta matrace už se pod tebou vůbec neprohýbá, sděluje mi procítěně Švihák, když se ke mně ráno nakloní. Nevíte někdo, co zabírá na blbý kecy? Jídelníček sugar free to teda bohužel evidentně není…

Denní menu – den 37

2 Replies to “OZDRAVNÉ SETKÁNÍ, POPELKA A ČTENÁŘOVO ZKLAMÁNÍ

  1. Vlastně by mě vůbec nenapadlo, že mě budou tolik bavit fotky s nafoceným jídlem . PS-JSTE PARÁDNÍ NEJNEJKY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *