ŠTÍHLÁ BLOGERKA A FAZOLOVÁ DEPKA

den 8 – přísná fáze 6/14

„TAK CO, TY MOJE ŠTÍHLÁ BLOGERKO?“ Když mě touhle větou uvítá po ránu ten můj Švihák, tlemim se asi pět minut. Moc dobře ví, že nejsem ani štíhlá, ani blogerka. Ale budu! Obojí! Švihák naráží na to, že jsem se mu svěřila, že ten deníček, co smolím, hodlám zveřejnit. Zrovna se mi honí hlavou, jestli k tomu, aby ze mě byla blogerka, stačí ty kecy hodit někam na web. Nebo jestli je k tomu potřeba alespoň nějakej externí čtenář… Hmmm

8,00 Jogurt s borůvkama. Pardon, začíná se to trapně opakovat. Přísná fáze má jen omezený sortiment.

13,30 Mořské plody na salátku. Něco podobného už tu taky bylo.

Večer mám mít zase luštěniny. Probíhá pokus o fazole číslo 2. Jsou namočený. Nevzpomněla jsem si tak brzo, aby se stihly cachtat 12 hodin, ale snad to bude stačit. Ale jako že se maj ještě další hodinu vařit? Těch mých asi 25 fazolek? Možná jsem je mohla naložit a povařit všechny do foroty. Jenže už jsem to neudělala. Jak bych je navíc pak odvažovala, když se mají vážit za syrova? Help! Aspoň, že jsem koupila jen ty černý a bílý a ty čínský jim ponechala na krámě. Než zpracuju tyhle dva pytlíky po těch trošičkách, to už snad budou mít po době trvanlivosti. A tý elektřiny! To musím nějak vychytat.

16,00 Hlad. Chuť na kafe. Chuť na kafe. Hlad. Voda. Voda. Voda.

19,00 Po pravdě, dneska krize. Nadšení prvních dnů v čudu, mám depku. Nevím, jestli z těch pitomých fazolí, který jsem teda 70 min vařila, pak mixla na pomazánku a na chuť jim nijak zvlášť nepřišla, nebo čím to je. A dneska mám i dost hlad. To mě to brzo přestalo bavit.

PS: Motivační tabulka praví, že jsem vyrovnaná a spokojená. To se teda dost sekla.

PS2: I to psaní blogu mi najednou přijde jako pěkná kravina. Koho to bude asi tak zajímat? Internet je plnej podobnejch žvástů.

4 Replies to “ŠTÍHLÁ BLOGERKA A FAZOLOVÁ DEPKA

  1. To je asi jak s tou kvantovou fyzikou. Ty to jen vidis jako nespokojena a demotivovana, ale tabulka ma ocividne uplne jiny zorny pole 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *