HUBNOU MI KOZY

den 6 – přísná fáze 4/14

Program MB ztratil jednoho fanouška. Mého manžela. „Ukaž, sáhnu si, než mi to zmizí úplně,“ zajíždí mi ráno pod noční košili. „Takhle jsem si to teda nepředstavoval.“ No, já po pravdě taky ne. První na řadě má jít pneumoška! Ale kecala bych, taky je trošku ufouklá.

8,00 Malinová snídaně, může být

11,00 Manžel se mi asi mstí za ty kozy. Už si nebere žádný servítky a klidně přede mnou spořádá obří medovník. Neví, že mě to nemůže rozhodit. Nicméně mu odebírám pusu z prvního dne.

11,10 To mu to ještě nestačilo? Dává si kafe a čokoládu! A to prej taky drží sportovně-hubnoucí program s názvem Švihák. Haha. Tvrdí, že jeho „Švihák“ nemá s mým programem nic společnýho. Prý ho to napadlo nezávisle na mě. Jasně, prostě „časová shoda“. A ještě se chlubí, že si ho naplánoval sám a tudíž zadarmo. Tak nevím, co s těmahle uvolněnýma pravidlama hodlá dosáhnout. Za pár týdnu si povíme. Tomu říkám čelendž! 

13,00 Krůtí prsa se špenátem. Ten je bez cibule a česneku lehce bez chuti. Ale já tak uvolněný pravidla (jako Švihák) nemám, takže neva.

17,30 Krásně zdeformovaná rodinka. Vydali jsme se s dětmi na procházku na Petřín. Dcera nás ujistila, že si všichni moc přejeme jít do zrcadlového bludiště. A měla pravdu, bylo to vtipný. Takhle vypadá MB v praxi. Prostě PŘED a PO.

19,00 Dvě vejce natvrdo. Vypadá, že jich je hodně, že jo? Jsou jenom nakrájený na hodně kousků, aby mi to dýl vydrželo.

PS: Trochu se bojím, aby mi místo prsou nezbyly dva visící prázdný pytlíky. Jedna mamčiná kolegyně si je prý pak musela do podprsenky rolovat! Uuuu. Takže okamžitě nasazuju terapii, při který se prej samy pěkně zpevněj. Chodím celý den úplně bez podprdy. (I mezi lidi. Pšššt.)  

PS2: Dneska bych si tak dala 2 deci! Je to fakt řehole!

4 Replies to “HUBNOU MI KOZY

  1. Strašně nerad čtu, preferuju obrázky, jsem obchodník, tady jsem rozklikl, jestli tu nebude fotodokumentace nějak vázaná na název a nic 🙂
    Každopádně držím palce!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *