RÝMUJE SE SLOVO KLEMENT VŮBEC S NĚČÍM JINÝM?

den 9 – přísná fáze 7/14

Fičím do zdravé výživy pro další žitňák. Přihazuju asi 4 krabičky směsí koření Sonnentor. Je boží. Čistý byliny, žádný srajdy, krásně voní i vypadá. Sypu si to teď prakticky na všechno, když nemůžu žádný dochucovadla. To prosím píšu z vlastní vůle, ne proto, že by mi za reklamu platili (bohužel no). Jedna ze směsí se jmenuje Anděl strážný. Hned mi naskočila stejnojmenná písnička od Chinaski. Znáte ji?

Andělé strážní vždy strašlivě zvážní…. Co je to tatraplán, kdo Laurin, kdo Klement? Vůbec netuším, jak je ten text dál, ale moje pohotová mysl neváhá: …Kdo je ten hradní pán, kdo blbec, kdo dement? Já se omlouvám, taky nadávky nemusím, ale to prostě samo. Já za to nemůžu, že se to tam rýmuje. Vůbec se toho popěvku nemůžu zbavit.

8,00 Mandle, slunečnicová semínka, kakao (ne granko!), nastrouhané jablko.

Už nemám takovou depku jako včera. Dělání, dělání, … že jo. Natřela jsem závěrečný kus zdi kolem domu. Ale popěvek se mi bohužel zaměnit nepodařilo.

13,30 Krůtí prsa tak trochu do číny. Nudličky, čínské zelí, cuketa.

19,00 Ricotta s pažitkou, baby špenát a domácí rajčátka. Povedlo se mi ukrojit plátek chleba, kterej měl jen těch 25 g! Jen je teda skrz něj dost vidět.  

PS: Úplně popravdě, už jsem něco jako blog před časem zkusila vypustit na FB stránce Makyka_ja. Když jsem se po 8 příspěvcích ustálila na celých 28 sledujících (nejbližších kamarádů), usoudila jsem, že dál nebudu plýtvat svým potenciálem a vykašlala jsem se na to. Hmmm, toto je už desátý příspěvek! Překonala jsem sama sebe! Počet externích čtenářů: 0. Deníček dosud nebyl zveřejněn. Tak ale nevím, nevím, jídla se začínají opakovat, osvícení zatím nepřišlo, co já budu psát dál? Že by opět blog na dobu určitou?

PS2: …kdo Laurin, kdo Klement…

3 Replies to “RÝMUJE SE SLOVO KLEMENT VŮBEC S NĚČÍM JINÝM?

  1. Ale tak… furt tam ještě figuruje to kafe, takže to nezajímavý není 🙂 Bez kafete by to znělo jako mučicí nástroj 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *