VYPEČENÉ PŘEKVAPENÍ A ŠVIHÁK SUGAR FREE

Den 30-32, takypřísná fáze

Ááá, přijel Jiří s chlebem. Ne ne, tentokrát ne z Rohlíku! „Mám v troubě ten žitný experiment, zítra ti ho hodím, jo?“ pípla mi večer smska od kamaráda. „Tý jo, zrovna mi došel. A na Rohlíku je vyprodanej. Ty jsi hustej!“ odpovídám okamžitě. Jirka si totiž doma peče chleba pravidelně, a když jsme se před časem bavili o mých obilných restrikcích, zaujalo ho to a říkal, že to zkusí. A teď je se svým outputem z trouby u nás ve vrátkách! Platím vřelými díky a lahví vína. Je to hezký, když vám někdo takhle udělá radost jen tak. Milý překvápko.

Je to tlusťoch. Ten chleba. Něco přes kilo. Takže mých 25gramových chlebových hubeňourů by bylo aspoň 40 kousků. Takže se teda podělím se Švihákem, i když trochu nerada. Ten chleba je totiž naprosto luxusní!

Váhala jsem jaké boty :-). S mamkou a ségrou nafintěné na koncertě.

„Mobil, peníze, kapesník…, chleba!“ vypočítávám obsah kabelky, když kontroluju, jestli jsem nic nezapomněla. Mamka se ségrou mě vytáhly na koncert do O2 arény na pana Bublého. Máme to i s VIPkou do cateringu. Spoléhám, že i tam objevím nějakou metabolic friendly potravu. Váhám nad slávkami, ty podle MB můžu. Jenže jsou na másle a na víně a to nemůžu. Jistí to kuřecí prsíčko, ke kterému tasím Jirkův chleba z kabelky. To už mám natrénováno.

Kolem těchto svodů jsem procházela s klapkami na očích…

Pan Bublé mile překvapil. Pokáč je Pokáč, ale i Michael měl švih a vtip. Během koncertu na mě usilovně blikal můj růžový fitness náramek. Návody zásadně nečtu, takže nevím přesně, co se mi snažil sdělit. Ale tak nějak tuším, že jsem si asi dost kroků tentokrát vytleskala. No co, taky pohyb.

Denní menu – den 30. Večeře je taková strohá, to je ta z cateringu O2

PS: Zcela vážně uvažuju o tom, že se snad naučím péct žitnej chleba.

Denní menu – den 31. Mandeláda, krevety a zase ty FAZOLE!

PS2: Švihák ve vlastním šviháckém programu dost polevil. Tak jsem ho hecla, ať dá 14 dní úplně bez cukru. Šel do toho, ale od té doby mě bombarduje dotazy: A marmeládu můžu? A nutelu taky ne? Aspoň dívat se na ní můžu? Nevybočíme na pár minut z programu a nedáme si Haagendazsku? A tohle? To je bez cukru! Mává na mě čokoládou pro diabetiky. Vtipálek. Kdepak, nic, se mnou má přece sladkej život dostatečně.  

Denní menu – den 32. Maliny s jogurtem, vajíčka, dýňová polévka a cottage sýr.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *